Pohled do zdi
Čas spěje
a krade stíny úsměvu
který sem a tam mě navrací
mezi smutky mé.
Vše splývá tiše v zástupu
zetlelých modrých baronů
co brodí se bahny nicoty
jenž pohltí mě docela.
Obklopen lahvemi které nevypiji
utloukám sny
když na chvíli se probudím.
Přečteno 512x
Tipy 12
Poslední tipující: jenommarie, Radhuza, V.N.Losinský, janewe, Psavec
Komentáře (1)
Komentujících (1)