Čekáš štěstí od života?
hlupáku...vždyť
kratší je čekání na Godota,
na postavy a krajiny bájné,
světy uvnitř duší...tak tajné.
I těch všech možná dočkáš se,
stejně jako toho
co štěstím nazýváš,
možná přiletí,
když zavoláš.
Už voláš?
volej dál,
víc hlasitě a dál, jen dál.
Pak rozhlédni se kolem,
nikdo, ani ten co tu stál,
už s tebou není.
Nakonec podají si ruce
samota a zapomnění.