Minulost
Bylas tajemná a nebezpečná,
tvůj pohled zmrazoval tváře...
Ve vnitř však křehká slečna
co trápila se pro jednoho lháře...
Lidé viděli jen to co jsi chtěla,
nenávist, bolest a zlost...
Nikdo však neviděl jak uvnitř ses chvěla,
když proklínalas minulost...
Přečteno 306x
Tipy 4
Poslední tipující: Charibeja, angellka
Komentáře (0)