Vítr
Anotace: Miluji vítr a doufám, že on bude jednou můj poutník...
Ten tichý listů šepot,
v korunách stromů, ve stínech zemi,
je jemný a laskavý,
na smrtelné posteli,
je přítelem na věčnost.
Rty ztvrdnou a tvář zbledne,
rozplyne se šarm,
vítr, ten poutník u řeky styx
která teče až ke hvězdám
prosývá život věčným sítem.
Komentáře (0)