Která?
Na kašně seděla a hrála písně
nohu si máčela ve vodním třpytu
její pohled plál, tak zíral přísně
na okolní vůkol, co nezná zpytu
seděla pod sochou , anděl to byl
křídla tak těžká, jako z kamene
a jenom údiv, ten v očích jí zbyl
že nikdo si na ní již nevzpomene
hrála pomalu a hrála ladně
smutné tóny, které hraje hráč
když tam hluboko, úplně na dně
jeho duše propukne v pláč
Přečteno 737x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, Jiřinka Mignonka
Komentáře (2)
Komentujících (2)