Anotace: ...sfoukla jsem tu svíčku...
Sfoukla jsem tu svíčku
a bylo pod ní jasno.
Tys´ řek´ "Drahá proč,
proč muselas ji zhasnout?!"
Já řekla jen (pro každá další příště)
"Drahý můj, Est finis".
Byls´ mé prázdné nástupiště
já to vím a teď i Ty to víš.
Sfoukla jsem tu svíčku
a bylo pod ní jasno.
Tys´ řek´ "Drahá proč,
proč muselas´ ji zhasnout?!"
Já šeptla jsem malé, skromné "děkuji"
a odešla jsem za světlem, k svatým výš,
beze slov o tom, jak moc Tě miluji.
Dosahám na hvězdy drahý, ... Est finis.
hmm, ta je - moc krásná, smutná, zvláštní a v každém případě STéčková
09.03.2012 09:38:27 | kočkopes
Děkuji... :-)
09.03.2012 09:40:23 | zaba.zuzla
to já děkuji - za čtenářskou obec:-)
09.03.2012 09:41:47 | kočkopes