Bolest z odchodu
Anotace: nic netrvá věčně
Odchody bolí
tak už to bývá
prostě to tak chodí
a bolest nitro skrývá.
Vychází i ven
to,když srdce bolí nejvíc
další blbý den
ubrečená sama hledím na měsíc.
Všechno má svůj konec
bohužel i to krásné
hlava třeští jako zvonec
však srdce už je prázdné.
To krásné v něm teď chybí
přesto musím vstát a jít
i srdce dělá chyby
jednou každý musí odejít.
Přečteno 362x
Tipy 7
Poslední tipující: Sýkorka07, ZILA78, Barci
Komentáře (3)
Komentujících (3)