Ondrovi *
Anotace: , který si to (bohudík?) nikdy nepřečte ....***
pohlcen lží
sbíráš své slzy
snad abys z nich upředl pravdu
která bude zase jen lží
z falešných vzpomínek
chceš postavit náš sen
otevři oči
vždyť už dávno se rozplynul
sbohem, Ondro ….
Přečteno 306x
Tipy 1
Poslední tipující: zaba.zuzla
Komentáře (1)
Komentujících (1)