Láska je stále silnější nežli zloba, jinak bychom tady jako lidstvo už dávno nebyli.Někdy nám to tak může připadat, že je už všechno v p....., ale zatím tomu tak není a nebude.Láska, byla, je a bude Vždy věčná a bude vždy silnější nežli zlo.Lásku máme v Sobě již od samého začátku, Láska mateřská, láska partnerská, láska otcovská, láska přátelská....Lásky je víc a to je dobře:-)
25.05.2012 08:45:22 | Jeněcovevzduchukrásného