čas vše obalí,žal uschne,zbudou jen krystalky soli,aby připomněli jak život chutná...
Strach není špatné mít,učí tě to ostražitosti,ale nesmí tě přerůst,pak jsi zakletá...
13.10.2015 10:28:44 | Danger
...je docela zajímavé, že žárovka praská různě...i s jiným zvukem.
někdy se leknu, někdy ne,
jindy to probudí zvědavost,
to, že chybí elektrický host,
mi občas masku smutku nasadí,
přítel nahodit jistič poradí,
a zas světlo je tu...
zas vidím na noty,
kdy použít kastanětu,
kdy vsadit na flétny...
26.11.2013 22:36:07 | Robin Marnolli