Encomium
Encomium moriae žije
blahobytem zalyká se
dík bláznům král taky živ je
ač s depresí jako prase
nechá si korunu sundat
ať si na ni šašek sáhne
dokola špíglů rotunda
dosvědčí zvrat, král již táhne
ke všem čertům, a tak dále
scénář je nedopsán schválně
namísto textu smích stále
zní.. lájf audiovizuálně
Přečteno 290x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, tato22, Psavec, Květka Š., zaba.zuzla, Radhuza, ZILA78, Trigorin
Komentáře (2)
Komentujících (2)