Chytili do klece mrtvého člověka
Chytili do klece mrtvého člověka,
jelikož žít pro něj potíží bylo.
Srdce mu vytrhli, vrazili do oka,
vše, co ho zabít se donutilo.
Koukal tak na lásku - na štěstí plané,
ostatní při tanci srdce mu sežrali,
čekali cože se s nimi pak stane,
božích sil už se však nedočkali.
Mrtvý měl srdíčko polité jedem,
pod tíhou bolesti umíral sám,
ti, co ho chytili, chcípli před obědem,
jeden však druhého s radostí objímal.
Komentáře (2)
Komentujících (2)