Topoly
Anotace: o ztracených snech...každý to zná
Přišly chladné zimní dny,
ticho sídlí v holých zdech.
Oběsila jsem své sny
na vysokých topolech.
Sníh se snese ku zemi,
mráz rozkvete na oknech.
Sny mé budou pohřbeny
na vysokých topolech.
A až přijdou jarní dny,
slunce dýchne do stvolů,
kdo sejme mé mrtvé sny
z těch vysokých topolů?
Přečteno 313x
Tipy 2
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka
Komentáře (3)
Komentujících (3)