Ze dna sklenice červeného vína
Anotace: Zase trošku jiná, kratší...
Sbírka:
Ze dna
Po stěnách stékají kapky rudé jako krev.
Po stěnách mého domu ze skla.
Jsem nevinná. Nejsem vrah.
Jen všeho jsem se zřekla.
Po kotníky v odvaru z révy vinné.
Hledám poslední důkaz o své vině.
Ke zničení…
Dno sklenice vína zůstává.
Jen důvody se mění.
Přečteno 374x
Tipy 12
Poslední tipující: tato22, CULIKATÁ, zaba.zuzla, gallatea, Aťan, WAYWARD
Komentáře (4)
Komentujících (4)