nikdo
Anotace: vede přes řeku most jdu na druhou stranu, ale jsem tu stále host i když tu zůstanu...
vede přes řeku most
jdu na druhou stranu,
ale jsem tu stále host
i když tu zůstanu
jak síť pavoučí
deštěm potrhaná
pohádka co nekončí
dokola opakovaná
nebýt nikde doma
všude jen host
jak bdělé koma
mám toho dost
Přečteno 375x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, zaba.zuzla
Komentáře (1)
Komentujících (1)