Anotace: Psáno, při samotě, bez přátel....
Ticho je v bytě
nikdo tu není
samota křičí
přemáhá bdění..
Ticho je hluché
buší a křičí
do uší leze
v srdci jen ničí.
Ticho je všude
všechno jen svírá
za okny teplo
v sobě jen zima..
ticho...je slyšet...
28.03.2012 08:28:12 | enigman
Hezká bísnička. ST.
27.03.2012 14:39:18 | Psavec
To ticho občas dokáže poškrábat všechny smysly.
27.03.2012 12:04:06 | zaba.zuzla
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?