Ze dna hrnku kávy
Anotace: Další báseň ze samotného dna - tentokrát pro milovníky kávy.
Sbírka:
Ze dna
Když v lógru pomalu sny se topí
jako v děsivém bahně.
Když dnes víčka oči nepřiklopí
a svět zas se ocitl na dně.
Zalévám poslední hrnek kávy.
Když temně černá tekutina
černá jako tér.
Zas a znova připomíná,
že život není fér.
Popíjím poslední hrnek kávy.
Když lžička v hrnku utopená,
je jediný záchranný kruh.
A ruka k pomoci natažená,
mezi prsty svírá jen vzduch.
Jsem na dně.
*
Posledního hrnku kávy.
Přečteno 631x
Tipy 18
Poslední tipující: Barčík, Stín, gallatea, tato22, CULIKATÁ, laludmi, Wlistinka, MichTry, enigman, Psavec, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)