Anotace: Každý člověk nosí v sobě hvězdu, a jenom na něm záleží, bude -li dobrá nebo špatná. -Baudoin
Když se hvězdy otáčejí
každá kolem své osy
nikdy nevnímají
že je lidé prosí
o cokoliv.
Vždyť jsou to jen
šutry.
Ikdyž tak krásně září
nedokážou mít
svou vlastní
mysl.
Ne všechna slova
dávají vždy smysl.
Svět je holt
přehlcený miliony
hvězd
které neumějí vně
zářit
a to nejsou
z nerostu.
Hledáš vyjímku?
Je troufalé tvrdit
že stojím za zmínku?
Jsi tak unavený.
Smím mít otázku?
Proč jsi překvapený?
Způsob pojetí není špatný. Jen, aby ty hvězdy nepadaly jako hrušky. :-)
28.03.2012 22:48:36 | zaba.zuzla