Ulétnutí
Anotace: Vzkaz do budoucna.
Nech to letět,
co rozhodne se neposedět,
sám to víš,
že ta křídla nechytíš.
Nech to letět,
co rozhodne se neposedět,
sám to znáš,
byť ta křídla proklínáš.
Nech ji letět,
když rozhodne se neposedět,
sám to víš,
že uvnitř letu hledám skrýš.
Přečteno 354x
Tipy 3
Poslední tipující: zaba.zuzla, Radhuza
Komentáře (1)
Komentujících (1)