ticho
Anotace: to mrtvolné ticho ..
slza ti líně
klouže po tváři
prosím
plakej dál
.
.
vždyť jsou to
jen lháři
nesmíš to vzdát
.
.
zastavuje se
neví kam dál
tvé oči
jako bys nikdy neplakal
.
.
usínáš
slza už zmizela
.
.
kéž bys ještě
alespoň jednou
takhle zaplakal
.
.
jak jen je tichý Mrtvý
Přečteno 393x
Tipy 4
Poslední tipující: LI13, Andělskými perutěmi chráněna, valerie emilie, zaba.zuzla
Komentáře (2)
Komentujících (2)