Útěk...
Anotace: Každý občas chce odejít a utéct...
Vezmi mne za ruku
Odveď mě v dál
Smrt mi jde po krku
Chci uniknout jejím hrám
Tak odveď mě pryč
Kráčím po tvém boku
S hlavou vztyčenou
Přidáváš do kroku
Běžíme nocí kouzelnou
Nepouštěj mou dlaň
Nenech mě samotnou
Před zlem mě chraň
Tou mocí čarovnou
Jež nade mnou máš!
Přečteno 413x
Tipy 6
Poslední tipující: hostmen, Dračičák, jitka.svobodova
Komentáře (2)
Komentujících (2)