Marná touha
Anotace: touha snad není zakázaná, i když už to nechodí
Neomezené - jsou moje pocity.
Bez hranic - jsou moje přání.
Žádné tabu - jsou moje myšlenky.
Pořád mám šanci žít dále,
ale
chtěl bych se rozběhnout kamsi vpřed,
ještě mám malou naději,
že bude to jako ve snu.
Neomezeném.
Neohraničeném.
Žádné tabu.
Ale,
na sny je příliš pozdě,
zbývá mi jenom realita,
spoutaná,
beznadějná,
uvězněná.
V křesílku se dvěma kolečkama.
Přečteno 447x
Tipy 5
Poslední tipující: Danger, jitka.svobodova, Denael
Komentáře (1)
Komentujících (1)