obličej
Ještě nevyplakal jsem všechny slzy
časem však vyschne i rybník bezedný
na odcházení bylo příliš brzy
hledám ten čas, kde jsme zas my
V záblescích světel světa snění
zas vídávám tvůj obličej
jsi stejný jak dřív, jen svět se mění
není mi dáno, abych vykřičel
tu tupou bolest z odcházení
potřebu někoho, kdo už tu není.
Přečteno 294x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)