Hvězda Zeta
Ona je ona
a já nejsem já
lex unisona
původů jha
bere mě od ní
(k souhvězdí Sítě)
květem broskvoní
rozkvetlé sytě
vonící deštěm
půlnočních kouzel
vláhou naleštěn
loučím se pouze
s panenkou Země
- fejsbuk na Zetě
bez ní, beze mne
v šedivém světě
prohledávám dál
´made in Earth´ taken
profil, jejž vkládal
někdo.. ex-všechen
Přečteno 343x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Boscai, CULIKATÁ, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)