Medvídek
Anotace: vzpomínky mohou být v naši mysli ukryté v nejrůznějších podobách a s některými věcmi prostě nikdo nic neudělá...
Starý a vypelichaný
medvídek plyšový
potichu odpočívá
v malém, tmavém pokoji.
Sedí v rohu u krbu,
tam už dlouho on je,
má tam své místečko,
spinká, oddechuje.
Kožíšek ošuntělý,
zašedlá očička,
teď je tu medvídek,
byla tu holčička...
Však další medvídci,
noví i staří, jsou vedle v pokoji,
slunném a světlém,
méďa vypelichaný tiše jim závidí...
Přečteno 552x
Tipy 15
Poslední tipující: Frr, Jean-Paul Simon, Radhuza, enigman, korzar, V.N.Losinský, tato22, zaba.zuzla
Komentáře (7)
Komentujících (6)