La pluie triste
V krůpějích padá z nebe. Už zas.
Smáčí tě, ulpívá na koncích řas.
Šedivá obloha vkrádá se do duší
a svět kolem ještě nic netuší.
Na hlavy hříšníků, na hlavy obětí,
na hlavy otců i matek od dětí
padá... Z nebe... Už zas.
Začínáš ztrácet hlas.
Kapkou a další pak
slétává z oblak
nenechá hezkou památku
nenechá místa bez smutku.
La pluie triste padá ti do duše
a okolní svět nic netuše
smutkem ti zahltí duši i myšlenky,
smutného deště mrtvé milenky.
Přečteno 391x
Tipy 9
Poslední tipující: Romeo3769, Denael, David Janovský, Jakule
Komentáře (1)
Komentujících (1)