Skořápky od vajíček
Anotace: hledám v sobě a nenacházím se ...
Hledám se v sobě a nenacházím se,
V rudém ohni, jasné záři,
V hluboké vodě potápím se,
a mé jméno, jako lháři,
nosím zamčené.
Hledám se v sobě a zem věří
V jasné oči v modrém nebi,
V hebkost mezi trnitými keři,
A mé tělo se zde uvelebí,
By našlo klid.
Hledám v sobě uvnitř víček,
V černé bouři v hromech stromů,
Ve skořápkách od vajíček
Jak ptáče chci jen domů,
Mámě do náruče.
Přečteno 298x
Tipy 4
Poslední tipující: poeta, Boscai
Komentáře (3)
Komentujících (3)