Ty jo, očividně máš talent a máš o čem, ale osobně myslím, že bys to mohla zkusit víc osobitějc. Rány a sůl- vždyť to už je kýč... :-)
18.04.2012 00:57:59 | Nikotin
Jen pár slov, a tolik pravdy je v nich. Někdy člověk nechce odpustit, nechce se osvobodit od bolesti a raději se dál rýpe ve svých ranách.
17.04.2012 21:25:49 | Hesiona-Essylt