Protiklady se vzájemnou náklonností
Bratr světlo sestra tma
S láskou sobě vlastní
Jak nevlastní dvojčata
Spolu tančí věky
Tělo na tělo
Bez doteku na konci dvou sálů
dvou světů
Milují se utopeni v slzách
Hledící si do očí skrz miliony zdí
A tenkou slupku nenávisti
ještě pevnější
Každý okamžik jeden z nich
Někde jinde s tím druhým
Skrz bolest
Odůvodněnou vším
Střípky štěstí skryli
Na nejviditelnějším z míst
Pak přehlíželi
Každý den s železnou pravidelností
Komentáře (3)
Komentujících (3)