Osamělost duše
Anotace: Samota je nehmatatelná. Nemůžeš si na ni sáhnout, ale když se dotkne ona tebe, zanechá ti v duši nesmazatelnou stopu úzkosti...
Povadlé oči,
svěšená ramena.
Svět se s ní točí,
co jen to znamená?
Láska ji zradila
-štěstím klamajíce.
Temnota vrátila
úděl kajícnice.
Hluk ticha sílí,
útočí na duši.
Bezmocně kvílí,
ač se to nesluší.
Stejně to neslyší!
Žádnou z těch vět!
Jen vůně na plyši,
vrací ho zpět.
Nutí se k podvodu
zatrpklá dáma.
Z jakého důvodu?
Snad, že je sama!
Přečteno 388x
Tipy 3
Poslední tipující: Láďa, Liena
Komentáře (3)
Komentujících (2)