Moc hezká, roztančená slečno. Jen malá výtka...těch "a" je tam docela hodně, ale jinak supr.
28.04.2012 13:20:00 | Draconian
ja vim,ale tady je to opravdu vyjimecne ucel...:-) jmenuje se to myslim polysyndeton...premira spojek:-) zrovna mi to tam sedelo,ale chapu,ze ne kazdemu se to libi...kazdopadne dekuji za komentar:-)
28.04.2012 14:35:46 | Tanecnice
(...)a hrdlo sevře sten
a slzy pro pár obrázků
co připomenou jen svíce
...a bledé tváře tanečnice...
Tahle se Ti moc povedla:)
23.04.2012 12:10:43 | Písnička...
děkuju,uznání od Tebe si cením...možná to tam přidám,jen se musím zamyslet,jestli se to nemíjí významem...asi to chápu zvláštně...ale neříkám ne...děkuji za velmi dobrý nápad..jen si stále nevím rady s názvem...to se mi ještě nestalo...
23.04.2012 12:26:07 | Tanecnice
Nešlo o to něco tam přidávát, jen jsem to tam prostě cítila, jako by to tam už bylo:) Mě se stávající líbí:)
23.04.2012 12:37:05 | Písnička...