lhostejný, sem stále stejný

lhostejný, sem stále stejný

Anotace: .-.

Je mi lhostejno
že sedím ve své komůrce
a srkám z krabice
zlevněné víno

Namísto studia
ekonomických věd
studuji sílu opia
a perverzních vět

Ptám se:
nemám-li sílu
zvednout se
mám právo
žádati o to
svou milou vílu?

Je mi posmutno
v té světlé komůrce
slunce do okna nakouklo
však studené je mé srdce

Namísto trénování vůle
podléhám vždy a stále
svodům hadova jablka
a oči z toho zjištění
touží zaplakat
však ani to už nesmějí

Ptám se:
čím sem si zasloužil
ten osud zoufalce
nejzoufalejšího co kdy žil?
snad pro dobro populace?!
či ctění barové monstrance?
Autor Peaceter, 23.04.2012
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel