Uteču
Anotace: Schovám se jako pavučina v lese. Uteču. Nebudu. Jak zvíře, které neunese tíhu osudu....
Schovám se jako pavučina v lese.
Uteču. Nebudu.
Jak zvíře, které neunese
tíhu osudu.
Dýchej se mnou, možná i za mě
ať konečně mám klid.
Nebo jen tiše nabídni mi rámě
a nech mě snít.
Přečteno 392x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
Komentáře (0)