ústní voda
Usni,
Řekli lidé vkusní
V kapsách s vodou ústní
A se svěžím dechem
Mechem
krokem kráčí
v lese paroháči
rozšiřují nozdry
v dáli pramen Odry
šumí, teče, osvěžuje
Co je?
Pluje po něm sláma z hnoje
narušená harmonie
skládka, hádka
čůrat v sedě či ve stoje?
nejen jako kamarádka
slyším kroky
soků v mechu
vložka je jen pro útěchu
střechu světa rozbořili
lesní víly
bez košil
krejčové je nedošili
není důvod proš by žil
Komentáře (0)