Těžkost rána
Horkost toho rána,
probudila plíce.
Když v zápasu o kyslík,
vzít si chtěly více.
Časnost toho rána,
lepila mi víčka,
a na tváři zaschlá,
byla slaná říčka.
Tichost toho rána,
vracela zpět vědomí,
které radost ze života,
dalším kusem ochromí.
Věčnost toho rána,
v duši mou se vpila.
A s narušení důvěry,
jsem se tak "ňák" sžila.
Ač se svým podílem. Prý.
Komentáře (0)