neplač
Sedim hledíc na hvezdnou oblohu
ronim slzy ze soli
Modlím se k pánu bohu
ať tě to už nebolí
hledím na tu oblohu
Za tebe me.mrzi
přemyšlim jak ti pomohu
když nepomohli druzi
Spadla hvezda
za tebe si přeji
ať se mi již nezda
že tve oči se smějí.
Přečteno 348x
Tipy 1
Poslední tipující: poeta
Komentáře (1)
Komentujících (1)