sbohem
Třpytí se tak vlasy
Co poseté jsou solí
Vlak lásky vyjel ze své trasy
A u srdce? U srdce bolí
Mnoho pláče,mnoho slz
Mnoho bolesti,mnoho vzpomínek
Srdce zlomené skrz na skrz
Zhasíná naší lásly plamínek
Vím že už tě neobejmu
Vím že už mě nepolíbíš
Prý nikdy od tebe neodejdu
A ted? Uz mne nikdy neuvidíš
Přečteno 367x
Tipy 3
Poslední tipující: Jakule, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)