Sirka
Anotace: Srovnání zápalky s láskou
Jako hlavička od sirek,
Tak rychle vzplane láska.
Hrozí, ale že za chvíli dohoří.
To je ta největší sázka.
A tak vsázím na Tebe,
Na tvůj úsměv a smích.
Pro tebe kradu z hvězdy z nebe,
A v létě tu sháním sníh.
Z tisíce krabiček skládám ti obrázky
A zvedám malíček, když dávám ti přísahy.
Jsi má sázka,
Tichá kráska, kterou v noci chovám v objetí.
Jsi má láska, kterou snad nikdy neztratím.
Jako hlavička od sirek,
Tak rychle odletí.
Zůstane jen ohořelý zbytek,
Jen víckrát se zpět nevrátí.
A ty navždy odcházíš.
Přečteno 393x
Tipy 1
Poslední tipující: bogen
Komentáře (0)