Zabaleno do písmenek
Anotace: Marečkovi... (psáno v horečce)
Zabal mi trochu něhy do písmenek,
po větru pošli mi je do dlaní...
- V duchu Ti píšu další z omluvenek
a vzývám svítání.
Zabal mi jenom úsměv mezi řádky,
kousíček sebe pošli v písmenkách...
- Měla bych přestat věřit na pohádky;
Tys nečet´ je, mám strach.
Komentáře (5)
Komentujících (5)