Anotace: Proč zneužíváme ty, co se nemohou bránit, ke svým vlastním sobeckým účelům? :(
Toto mi hrozně připomnělo báseň Králík pokusný od Jana Vodňanského...pokud neznáte, doporučuji přečíst :)
10.02.2014 04:01:53 | mauvais-ange
Souhlasím.
Zvířátka mám ráda a nestydím se napsat, že víc než lidi. Co jim provádíme, si rozhodně nezaslouží...
Báseň je dobře napsaná.
18.05.2012 00:05:13 | E.
Děkuji. Taky mám radši zvířata než lidi,zvířata mi nikdy úmyslně neublížila (narozdíl od lidí) .
18.05.2012 17:51:38 | Charibeja
jo, je to síla-St
(Psát, že je to hezká báseň, nebudu, to prostě nejde, ale je dobře, že to téma bere někdo do ruky, a je to napsany fakt výstižně a dobře)
05.05.2012 16:26:07 | Anjesis