Mysl života,přec srdce bolí.
7.5.2012 23:20 v Brně
Mysl života,přec srdce bolí.
Mysli rozvážná
životem znavená
lidmi zkoušená
však sama opuštěná.
Drahá má milovaná
v mysli Tě mám
dlouhá léta těžká
únavná
tělem i myslí
srdcem kovaná.
Slečno
drsná jste
přesto něžná
životem zkoušená
k smrti znavená
nikdy však sama
srdce něčí
Vám dává důvod žít.
Tak jdi dál
povstaň
máš důvod žít...
Ženo
pod jabloní
v sadě ukrytá
věř
mysl je vrtkavá
srdce bázlivé
přec slib lásky
pevný a neoblomný
věř a pojď blíž...
Přečteno 356x
Tipy 4
Poslední tipující: To je ONA, Doradan
Komentáře (2)
Komentujících (2)