Věrnost....
Anotace: Každý nejspíš někdy ztratil zvířecího kamaráda.... Věnováno Wayword
V okenní rám dám Ti
za ránovlhkost život dvou světel
opilých touhou po smrti
Na parapet
pár semínek máku
žebráckých knoflíků
bodláčí
Rozdrtím
Ne, nebolí ta věta...
To konec světa
vzplál studem
nevinných beránků
krvácejících konečky svého poznání
Není čas na dnešní sbohem!
Ještě jednou vyčeš mojí srst
a nastav tvář
Ne ty to čas je lhář...vrtím pod dotyky lásky.
Přečteno 463x
Tipy 11
Poslední tipující: Robin Marnolli, Holka z davu, Jeněcovevzduchukrásného, Květka Š., Radek.oslov.Šafárik, střelkyně1
Komentáře (8)
Komentujících (6)