Za Sluncem
Rozhlížím se mám-li po čem
není-li mi všechno jedno
za slunečním jsa kotoučem
odsud Zemi nelze zhlédnout
cizinec, nemám co hledat
v prachu 'modré' planety, viď?
hruď v rytmu plic pořád zvedat
jako každý kolem, křivit
páteř do 'es', tajit záda
před lidmi nemávat křídly
zde nesvítá, nezapadá
Slunce.. to se mi tu bydlí
Přečteno 305x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Doradan
Komentáře (0)