Jako víla
Anotace: Také jeden smutný večer... květen 2009
Jako víla tančíc
v listových střevíčkách
-lehká-
něžná a malá
v křišťálové rose
Slunce nad stromy
příliš nehřeje
-pálí-
ale nerozžhaví
zmrzlou zem
Noc snáší
chladivé polibky
-studí-
na rozpálenou tvář
už neplač
Nesmát se
je jako usychat
-sama-
v objetí
plačtivého podzimu
Komentáře (3)
Komentujících (3)