zajímavý, já taky psala o vodě...ale jen jsem se koupala, snažila jsem se utopit a fakt to nejde:)zkus to někdy, pod vodou tě napadnou strašně zajímavý myšlenky, takový nadrealitní, podvědomný, co ani nevíš, že je máš...
já bych si pro sebe poupravila závěr, přístav čeká! dej pokoj s útesama...
11.01.2007 20:37:00 | Trdlo