mně se tohle dílko právě moc líbí...je vidět,že to šlo z Tebe..je možné,že šlo o momentuální roz(po)ložení..?
hezky jsi vyjádřil své pocity...hledala jsem něco,co by vyjádřilo mé pocity v takových chvílích..a tohle je ono..myslím
31.05.2012 08:56:30 | Tanecnice
Děkuji, je to asi momentální rozpoložení, ale jelikož je těch stavů čím dál víc, tak z toho plyne...nevyrovnanost slov, neuchopitelnost smyslu jednotlivých vět, ale v celku, v celku to smysl dává...smysl daného času, daného pocitu...dané chvíle vzniku.
31.05.2012 10:08:16 | Tom XVI