Trny růže
Anotace: Cožpak se takto psát může???
Sbírka:
Mé já
V nocích tak nekonečných
kdy vítám hvězdy
jako mé přátele
v slzavých údolích.
Hvězdy co svým jasem
šeptají mi, jak malý já jsem
malý jak kapka krve
co dopadne po polibku trnu
na mou tvář.
V nocích, kdy kapky krve
jsou padající z duše
jen měsíc svůj stálý příběh píše
a já marně se ptám
kdy poprvé
ty trny od krve
dotkly se mé kůže
ty Trny růže.
Cožpak takto psát
se může?
Může z pera muže,
který by svou silou
měl spíše skály lámat?
Přečteno 468x
Tipy 3
Poslední tipující: gallatea, poeta
Komentáře (3)
Komentujících (3)