Anotace: Krátká reakce na příspěvek nejmenované osoby na nejmenované sociální síti.
Chybí mi to, o čem denně sním
to na co myslím i když spím.
Chybí mi to v co doufám stále
však ve vzduchu je stále "ale".
Chybí mi to, co chci já jiným dát
abychom se spolu mohli krásně smát.
Chybí mi to, proč vůbec já chci žít
a tak o tom musím (bohužel) jenom snít.