I Víly mají smutné dny
kdy tančit se jim nechce
Jejich křídla povadnou
a vypadají křehce
Kroky ztěžknou slzami
proplakaných rán
svoje těla zahalí
peřím černých vran
Toulají se po nocích
opíjí se rosou
smutné stopy otisknou
svojí nožkou bosou
A když Víly zarmoucené
potká někdo cizí
může se stát samým smutkem
Víla zcela zmizí
Rozplyne se na červánky
rozfouká ji vánek
Víla smutná rozplyne se
konec, zavře krámek.
stále se k ní vracím,protože se v ní vidím..jsi skvělej...strašně moc ti děkuju!!!
01.06.2012 21:45:14 | Liduška