Náznak
Anotace: ..v lehké opilosti..
Nepopsaný list nestačí
k vyjádření nepokoje
nad současným světem.
Snad utrpení
-mladých lidí-
je obyčejné a neměnné.
Jen proplouvat světem bolesti
a touhy po spáse,
kdy nad večerem
tkví ráno.
Den za dnem nechám plynout
-bez jídla-
kdy pod vrbou je skryto
utrpení člověka.
Přečteno 352x
Tipy 8
Poslední tipující: Akrij8, Robin Marnolli, enigman, maliska, ewon
Komentáře (4)
Komentujících (4)